Dry aged Côte de boeuf
Iers gras gevoerd
Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met het prachtige Ierse Hereford ras. Deze runderen worden op kleinschalige boerderijen gefokt waar ze overwegend genieten van een dieet bestaande uit gras. Op de boerderijen lopen de runderen in de buitenlucht waar ze alle ruimte hebben om te grazen en bewegen. Dit zorgt ervoor dat onze Cote de Boeuf een uitgesproken smaak heeft en tevens van fantastische kwaliteit is. Door de combinatie van voldoende beweging en natuurlijke voeding is de dry aged Cote de Boeuf rijk aan vitamine a, vitamine e en Omega 3 vetzuren.€ 48.10 – € 63.30
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Dry aged Côte de boeuf
Onze Dry aged Côte de boeuf is een premium stuk rundvlees dat met zorg gerijpt is. Dit vlees komt van de ribben van het rund en heeft een intense smaak en malsheid. Het droog rijpen zorgt voor een unieke textuur en verbetert de natuurlijke smaak van het vlees. Perfect om te grillen of te bakken!
Waarom een Dry aged Côte de boeuf?
- Gesneden van wroetvarkens
- Extra dik bevleesd
- Verwerkt in eigen slagerij
- Non GMO voer
Certificaat

Dry aged Côte de boeuf bereiden
Heerlijk mals en smaakvol vlees, dat is wat je kunt verwachten van onze drooggerijpte Côte de boeuf. Deze hoogwaardige snit van rundvlees is perfect voor speciale gelegenheden of wanneer je jezelf wilt verwennen met een heerlijke maaltijd.
Om het beste uit dit stuk vlees te halen, raden we aan om het eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat je het gaat bereiden. Bestrooi de Côte de boeuf vervolgens royaal met zout en peper om de natuurlijke smaken te versterken.
Voor een perfecte bereiding kun je ervoor kiezen om de Côte de boeuf in zijn geheel te grillen of te bakken in een hete pan. Zorg ervoor dat je het vlees regelmatig draait voor een gelijkmatige garing.
Laat na het bereiden het vlees even rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen zich kunnen verdelen en het vlees nog malser wordt.
Serveer deze smaakvolle Côte de boeuf met jouw favoriete bijgerechten en geniet van een onvergetelijke maaltijd!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Heerlijk mals en smaakvol vlees, dat is wat je kunt verwachten van onze drooggerijpte Côte de boeuf. Deze hoogwaardige snit van rundvlees is perfect voor speciale gelegenheden of wanneer je jezelf wilt verwennen met een heerlijke maaltijd.
Om het beste uit dit stuk vlees te halen, raden we aan om het eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat je het gaat bereiden. Bestrooi de Côte de boeuf vervolgens royaal met zout en peper om de natuurlijke smaken te versterken.
Voor een perfecte bereiding kun je ervoor kiezen om de Côte de boeuf in zijn geheel te grillen of te bakken in een hete pan. Zorg ervoor dat je het vlees regelmatig draait voor een gelijkmatige garing.
Laat na het bereiden het vlees even rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen zich kunnen verdelen en het vlees nog malser wordt.
Serveer deze smaakvolle Côte de boeuf met jouw favoriete bijgerechten en geniet van een onvergetelijke maaltijd!
Kerntemperatuur
Dry aged Côte de boeuf bereiden
Heerlijk mals en smaakvol vlees, dat is wat je kunt verwachten van onze drooggerijpte Côte de boeuf. Deze hoogwaardige snit van rundvlees is perfect voor speciale gelegenheden of wanneer je jezelf wilt verwennen met een heerlijke maaltijd.
Om het beste uit dit stuk vlees te halen, raden we aan om het eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat je het gaat bereiden. Bestrooi de Côte de boeuf vervolgens royaal met zout en peper om de natuurlijke smaken te versterken.
Voor een perfecte bereiding kun je ervoor kiezen om de Côte de boeuf in zijn geheel te grillen of te bakken in een hete pan. Zorg ervoor dat je het vlees regelmatig draait voor een gelijkmatige garing.
Laat na het bereiden het vlees even rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen zich kunnen verdelen en het vlees nog malser wordt.
Serveer deze smaakvolle Côte de boeuf met jouw favoriete bijgerechten en geniet van een onvergetelijke maaltijd!
Specificaties Dry aged Côte de boeuf
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











