Lamsrack
De lamsrack is een heerlijk stuk vlees dat we vroeger vooral op de kaart bij een goed restaurant tegenkwamen. De laatste jaren wordt de lamsrack steeds populairder in ons land en durven mensen het ook aan om deze thuis te bereiden. Wij werken voor ons lamsvlees met Nieuw Zeelandse lammeren en dat is niet zonder reden. Nieuw Zeeland staat namelijk bekend om hun kwalitatief goede lamsvlees. De dieren leven in de buitenlucht waar ze eten wat de natuur ze te bieden heeft. Doordat wij van origine hofleverancier van vele toprestaurants en strandpaviljoens zijn kunnen we nu onze heerlijke Nieuw Zeelandse Lamsrack ook in onze webshop aanbieden.
Lamsrack uit de oven
Als eerste moet je de lamsrack bruin bakken in een pan, doe dit bij voorkeur met een goed stuk boter. Zorg er in de tussentijd voor dat de oven voorverwarmd naar een temperatuur van 200 graden. Vet een braadslede in met boter en leg er eventueel nog een takje rozemarijn bij voor de smaak. Leg vervolgens de lamsrack in de oven en leg bovenop het vlees nog een extra stuk boter dat gedurende het garen kan smelten. Haal na ongeveer 20 a 25 minuten de lamsrack uit de oven en bedek de lamsrack met aluminiumfolie. Laat hem vervolgens 10 tot 15 minuten garen en klaar ben je.Lamsrack kopen
Uiteraard willen wij kwalitatief de beste lamsrack aanbieden in ons assortiment. Om die reden werken wij met Nieuw Zeelandse runderen die volledig in de natuur en dus ook humaan zijn opgevoed. Wil jij dus een lekkere lamsrack kopen? Overweeg dan zeker ons aanbod
€ 65.00
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Lamsrack
De lamsrack wordt gesneden uit het lamszadel, dat wordt gesneden uit de dubbele rij karbonaden uit de rug van het lam.
Waarom een Lamsrack?
- Graan gevoerd
- Gesneden uit de rug
- Gesneden van malse ossenhaas
- Geen onnodige medicatie ontvangen
Lamsrack bereiden
- Lamsrack is vlees dat je het liefst rare tot medium rare eet. Het heeft dan ook niet veel bereiding nodig. Je kan de lamsrack bereiden op verschillende manieren zoals simpelweg in de pan, in de oven, op de BBQ of zelfs sous vide waarna je hem op de grill afmaakt. Hoe je ook kiest om de lamsrack te bereiden, volg bij elke bereidingsmethode de volgende stappen
- Haal de lamsrack ruim van te voren uit de koeling of vriezer. Bij bereiding wil je dat het vlees op kamertemperatuur is. Tenzij je de lamsrack sous vide gaat bereiden, dan mag de kerntemperatuur van het vlees nog wat kouder zijn.
- Kruid de lamsrack vooraf met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Laat de lamsrack na bereiding 5 tot 10 minuten rusten en doorgaren, afhankelijk van de dikte.
- Eventueel kan je de lamsrack nog inwikkelen in aliminium folie zodat alle sappen bewaard worden. Let wel op, hiermee gaar je het vlees nog iets verder door omdat de warmte geisoleerd wordt.
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
- Lamsrack is vlees dat je het liefst rare tot medium rare eet. Het heeft dan ook niet veel bereiding nodig. Je kan de lamsrack bereiden op verschillende manieren zoals simpelweg in de pan, in de oven, op de BBQ of zelfs sous vide waarna je hem op de grill afmaakt. Hoe je ook kiest om de lamsrack te bereiden, volg bij elke bereidingsmethode de volgende stappen
- Haal de lamsrack ruim van te voren uit de koeling of vriezer. Bij bereiding wil je dat het vlees op kamertemperatuur is. Tenzij je de lamsrack sous vide gaat bereiden, dan mag de kerntemperatuur van het vlees nog wat kouder zijn.
- Kruid de lamsrack vooraf met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Laat de lamsrack na bereiding 5 tot 10 minuten rusten en doorgaren, afhankelijk van de dikte.
- Eventueel kan je de lamsrack nog inwikkelen in aliminium folie zodat alle sappen bewaard worden. Let wel op, hiermee gaar je het vlees nog iets verder door omdat de warmte geisoleerd wordt.
Kerntemperatuur
Lamsrack bereiden
- Lamsrack is vlees dat je het liefst rare tot medium rare eet. Het heeft dan ook niet veel bereiding nodig. Je kan de lamsrack bereiden op verschillende manieren zoals simpelweg in de pan, in de oven, op de BBQ of zelfs sous vide waarna je hem op de grill afmaakt. Hoe je ook kiest om de lamsrack te bereiden, volg bij elke bereidingsmethode de volgende stappen
- Haal de lamsrack ruim van te voren uit de koeling of vriezer. Bij bereiding wil je dat het vlees op kamertemperatuur is. Tenzij je de lamsrack sous vide gaat bereiden, dan mag de kerntemperatuur van het vlees nog wat kouder zijn.
- Kruid de lamsrack vooraf met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Laat de lamsrack na bereiding 5 tot 10 minuten rusten en doorgaren, afhankelijk van de dikte.
- Eventueel kan je de lamsrack nog inwikkelen in aliminium folie zodat alle sappen bewaard worden. Let wel op, hiermee gaar je het vlees nog iets verder door omdat de warmte geisoleerd wordt.
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












