Bavette
De bavette in onze online slagerij, ook wel flank steak genoemd, is afkomstig uit de flank van een rund. De bavette wordt dagelijks vers gesneden in verschillende gewichten. De flank is een stuk werkvlees dat zich aan de onderzijde van het rund bevindt. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een uitgesproken vlezige smaak. Door de grove structuur is het zaak dat de bavette dwars op de draad gesneden wordt, zo kunt u genieten van een heerlijk stukje malse biefstuk.
Bavette gesneden in eigen slagerij
De bavette is jarenlang een onderbelicht stukje vlees geweest. Toch is het wanneer je hem goed bereid een heerlijke biefstuk met bijzondere smaak. Ook in de horeca is de bavette bezig aan een opmars. Zo leveren wij verschillende strandpaviljoens aan de Nederlandse kust onze bavette die ze voor verschillende soorten gerechten gebruiken. De kans is dus groot dat je zonder het te weten in het verleden al kennis hebt mogen maken met dit prachtige stukje vlees. Zoals bij al onze producten wordt de bavette door onze eigen slagers geinspecteerd en gesneden. Het is vlees van hoge kwaliteit en veiligheid. Zo heeft onze bavette geen onnodige medicatie zoals hormonen en antibiotica ontvangen en voldoet onze slagerij aan alle europese veiligheidsnormen. Zo krijg je niet alleen een heel smakelijk stiukje vlees op het bord maar ook een die van kwalitatief hoogstaand niveau is.€ 28.55 – € 88.60
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Bavette van de koe
Onze bavette wordt gesneden uit de flank van de koe
Waarom een Bavette?
- Sterk aan smaak
- Gesneden van het Brangus ras
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- Hoog in vitamine AE en Omega-3 vetzuren
Certificaat

Bavette bereiden
- Haal de bavette een uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Kruid de bavette met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Doe olie in de pan, en plaats de bavette in de pan wanneer deze goed heet is.
- Bak het vlees in 1 minuut rondom goed bruin.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op middelhoog vuur rustig laten garen.
- Laat de bavette vervolgens 5 tot 10 minuten rusten, afhankelijk van de dikte.
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
- Haal de bavette een uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Kruid de bavette met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Doe olie in de pan, en plaats de bavette in de pan wanneer deze goed heet is.
- Bak het vlees in 1 minuut rondom goed bruin.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op middelhoog vuur rustig laten garen.
- Laat de bavette vervolgens 5 tot 10 minuten rusten, afhankelijk van de dikte.
Kerntemperatuur
Bavette bereiden
- Haal de bavette een uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Kruid de bavette met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Doe olie in de pan, en plaats de bavette in de pan wanneer deze goed heet is.
- Bak het vlees in 1 minuut rondom goed bruin.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op middelhoog vuur rustig laten garen.
- Laat de bavette vervolgens 5 tot 10 minuten rusten, afhankelijk van de dikte.
Bavette
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.










