Cote de boeuf
De Cote de Boeuf is een van de pronkstukken voor op de BBQ. Ook voor speciale gelegenheden of het kerstdiner wordt er steeds vaker voor dit bijzonder smaakvolle stuk vlees gekozen. De Cote de Boeuf wordt gesneden van het ribrack. Deze bevind zich aan de rug waar het rund logischerwijs minder gespierd is. Grote voordeel hiervan is dat de Cote de Boeuf fijn van draad en bijzonder mals is. De vet vlees verhouding van de Cote de Boeuf is tevens mooi in balans wat bijdraagt aan de bijzondere smaak van dit juweeltje.
Cote de Boeuf van restaurant kwaliteit
Naast particulieren leveren wij onze Cote de Boeuf ook aan diverse horeca partijen zoals strandpaviljoens en steak restaurants door heel Nederland. Ook bij steeds meer reguliere restaurants veroverd het vlees een plekje op de kaart. Grote kans dus dat je onze heerlijke Cote de Boeuf al een keer eerder heb mogen proeven, zeker als je in de regio van de Bollenstreek uit eten gaat. Het grote voordeel hiervan voor de klanten van Bollensteak is dat wij instaat zijn om kwaliteits runderen die je normaal alleen in top restaurants zou tegenkomen nu ook in ons assortiment op de website mogen aanbieden. Dat maakt dit stukje vlees net iets extra bijzonder.Cote de Boeuf geportioneerd in eigen slagerij
Al onze stukken vlees, dus ook de Cote de Boeuf portioneren wij persoonlijk in onze eigen slagerij. Het fijne hieraan is dat we zelf instaat zijn om mooie cuts te maken waardoor wij garant kunnen staan voor de kwaliteit van het vlees dat wij leveren aan onze klanten. Daarnaast is onze slagerij EG gecertificeerd wat betekent dat wij voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en daarop ook regelmatig gecontroleerd worden.€ 22.65 – € 45.20
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Côte de Boeuf
Onze Côte de Boeuf is een heerlijk stuk vlees afkomstig van het ribgedeelte van het rund. Het heeft een mooie marmering en een volle smaak. Perfect om te grillen of te bakken in de pan. Serveer met jouw favoriete saus en geniet van een sappige en malse ervaring!
Waarom een Cote de boeuf?
- Gesneden van Black Angus runderen
- Geportioneerd door onze eigen slagers
- Heerlijk mals en mooie marmering
- Eye catcher voor op de BBQ
Certificaat

Cote de boeuf bereiden
De Cote de Boeuf is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor speciale gelegenheden of een smaakvol diner. Om dit vlees optimaal te bereiden, zijn er enkele belangrijke stappen die je kunt volgen.
Ten eerste is het belangrijk om het vlees op kamertemperatuur te laten komen voordat je het gaat bereiden. Hierdoor zal het gelijkmatiger garen en behoudt het zijn sappigheid.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om het vlees te marineren met jouw favoriete kruiden en specerijen. Dit zal zorgen voor extra smaak en aroma.
Daarna is het tijd om de Cote de Boeuf te grillen. Verhit de barbecue of grillpan op hoog vuur en leg het vlees erop. Draai het regelmatig om voor een gelijkmatige garing.
Tot slot, laat het vlees rusten voordat je het serveert. Hierdoor kunnen de sappen zich verspreiden en blijft het vlees lekker mals.
Geniet van jouw perfect bereide Cote de Boeuf!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
De Cote de Boeuf is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor speciale gelegenheden of een smaakvol diner. Om dit vlees optimaal te bereiden, zijn er enkele belangrijke stappen die je kunt volgen.
Ten eerste is het belangrijk om het vlees op kamertemperatuur te laten komen voordat je het gaat bereiden. Hierdoor zal het gelijkmatiger garen en behoudt het zijn sappigheid.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om het vlees te marineren met jouw favoriete kruiden en specerijen. Dit zal zorgen voor extra smaak en aroma.
Daarna is het tijd om de Cote de Boeuf te grillen. Verhit de barbecue of grillpan op hoog vuur en leg het vlees erop. Draai het regelmatig om voor een gelijkmatige garing.
Tot slot, laat het vlees rusten voordat je het serveert. Hierdoor kunnen de sappen zich verspreiden en blijft het vlees lekker mals.
Geniet van jouw perfect bereide Cote de Boeuf!
Kerntemperatuur
Cote de boeuf bereiden
De Cote de Boeuf is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor speciale gelegenheden of een smaakvol diner. Om dit vlees optimaal te bereiden, zijn er enkele belangrijke stappen die je kunt volgen.
Ten eerste is het belangrijk om het vlees op kamertemperatuur te laten komen voordat je het gaat bereiden. Hierdoor zal het gelijkmatiger garen en behoudt het zijn sappigheid.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om het vlees te marineren met jouw favoriete kruiden en specerijen. Dit zal zorgen voor extra smaak en aroma.
Daarna is het tijd om de Cote de Boeuf te grillen. Verhit de barbecue of grillpan op hoog vuur en leg het vlees erop. Draai het regelmatig om voor een gelijkmatige garing.
Tot slot, laat het vlees rusten voordat je het serveert. Hierdoor kunnen de sappen zich verspreiden en blijft het vlees lekker mals.
Geniet van jouw perfect bereide Cote de Boeuf!
Cote de boeuf
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











