Iberico Spareribs
Wij verkopen van het Ibéricovarken de spare ribs die tegen de lende aan liggen. Deze spare ribs, die ook wel baby back ribs worden genoemd, zijn mals en hebben een makkelijk te hanteren formaat. Omdat het vlees van het Ibéricovarken iets vetter is, blijven de spare ribs tijdens het garen malser en sappiger.
Iberico Spareribs uit Zuid Spanje
Het Ibéricovarken is afkomstig uit Zuid-Spanje. Deze Ibéricovarkens leven in groepen op uitgestrekte velden met eeuwenoude eikenbomen. De varkens hebben een zwarte of donkerbruine kleur en ze eten het liefst knollen, eikels, gras en kruiden. Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwaliteit dankzij het klimaat, de voeding en de vrijheid dat het raszuivere varkentje heeft. Het vet van het Ibérico varkensvlees smelt al op kamertemperatuur en geeft het vlees een sublieme, nootachtige en volle smaak.€ 26.00
Op voorraad: Morgen avond geleverd!
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!
Iberico Spareribs
Onze Iberico Spareribs zijn afkomstig van het Iberisch varken, een ras dat bekend staat om zijn intense marmering en rijke smaak. Deze spareribs hebben een heerlijke, sappige textuur en zijn perfect voor op de barbecue of in de oven. Geniet van de authentieke Spaanse smaakervaring met onze Iberico Spareribs!
Waarom een Iberico Spareribs?
- Van Zuid-Spaanse iberico varkens
- Gesneden in eigen slagerij
- Prachtige marmering en heerlijk mals
Certificaat

Iberico Spareribs bereiden
De beste manier om Iberico Spareribs te bereiden is door ze eerst goed te marineren. Meng een smaakvolle rub van zout, peper, paprikapoeder en knoflookpoeder en wrijf dit royaal over de spareribs. Laat de marinade minimaal 2 uur intrekken in de koelkast.
Vervolgens kun je de spareribs langzaam garen op de barbecue. Zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 120-140 graden Celsius en leg de spareribs op het rooster boven een druipbakje met water of bier. Sluit de barbecue af en laat de ribs rustig gaar worden gedurende 3-4 uur.
Om extra smaak toe te voegen, kun je halverwege het garen wat houtsnippers zoals appelhout of kersenhout toevoegen aan het vuur. Dit geeft een heerlijke rooksmaak aan de spareribs.
Serveer de Iberico Spareribs met een lekkere barbecuesaus naar keuze en geniet van het sappige vlees dat van het bot valt. Smakelijk eten!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
De beste manier om Iberico Spareribs te bereiden is door ze eerst goed te marineren. Meng een smaakvolle rub van zout, peper, paprikapoeder en knoflookpoeder en wrijf dit royaal over de spareribs. Laat de marinade minimaal 2 uur intrekken in de koelkast.
Vervolgens kun je de spareribs langzaam garen op de barbecue. Zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 120-140 graden Celsius en leg de spareribs op het rooster boven een druipbakje met water of bier. Sluit de barbecue af en laat de ribs rustig gaar worden gedurende 3-4 uur.
Om extra smaak toe te voegen, kun je halverwege het garen wat houtsnippers zoals appelhout of kersenhout toevoegen aan het vuur. Dit geeft een heerlijke rooksmaak aan de spareribs.
Serveer de Iberico Spareribs met een lekkere barbecuesaus naar keuze en geniet van het sappige vlees dat van het bot valt. Smakelijk eten!
Kerntemperatuur
Iberico Spareribs bereiden
De beste manier om Iberico Spareribs te bereiden is door ze eerst goed te marineren. Meng een smaakvolle rub van zout, peper, paprikapoeder en knoflookpoeder en wrijf dit royaal over de spareribs. Laat de marinade minimaal 2 uur intrekken in de koelkast.
Vervolgens kun je de spareribs langzaam garen op de barbecue. Zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 120-140 graden Celsius en leg de spareribs op het rooster boven een druipbakje met water of bier. Sluit de barbecue af en laat de ribs rustig gaar worden gedurende 3-4 uur.
Om extra smaak toe te voegen, kun je halverwege het garen wat houtsnippers zoals appelhout of kersenhout toevoegen aan het vuur. Dit geeft een heerlijke rooksmaak aan de spareribs.
Serveer de Iberico Spareribs met een lekkere barbecuesaus naar keuze en geniet van het sappige vlees dat van het bot valt. Smakelijk eten!
Iberico Spareribs
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












