Iberico hamburger
Het Iberico varken
Het Ibéricovarken is afkomstig uit Zuid-Spanje. Deze Ibéricovarkens leven in groepen op uitgestrekte velden met eeuwenoude eikenbomen. De varkens hebben een zwarte of donkerbruine kleur en ze eten het liefst knollen, eikels, gras en kruiden. Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwaliteit dankzij het klimaat, de voeding en de vrijheid dat het raszuivere varkentje heeft. Het vet van het Ibérico varkensvlees smelt al op kamertemperatuur en geeft het vlees een sublieme, nootachtige en volle smaak.€ 17.50
Op voorraad: Morgen avond geleverd!
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!
Iberico hamburger
Onze Iberico hamburger is gemaakt van het heerlijke vlees van het Iberisch varken, bekend om zijn rijke smaak en malsheid. Het vlees wordt zorgvuldig gemalen en gevormd tot sappige hamburgers die perfect zijn voor op de grill of in de pan. Geniet van de unieke smaak en kwaliteit van onze Iberico hamburger!
Waarom een Iberico hamburger?
- \n
- Van Zuid Spaanse Iberico varkens \n
- Bijzondere noot-achtige smaak \n
- Gemalen in eigen slagerij \n
- Geen gebruik van extra kleur en smaakstoffen \n
Certificaat

Iberico hamburger bereiden
Bereidingsinstructies voor de Iberico hamburger:
1. Verwijder de hamburger uit de verpakking en laat deze op kamertemperatuur komen.
2. Verwarm een grillpan of barbecue op middelhoog vuur.
3. Bestrijk de hamburger lichtjes met olie om plakken te voorkomen en breng op smaak met zout en peper naar wens.
4. Leg de hamburger op het hete grilloppervlak en laat hem gedurende 3-4 minuten per kant grillen voor een medium-rare resultaat. Voor meer doorbakken hamburgers, verleng de grilltijd met 1-2 minuten per kant.
5. Draai de hamburger slechts één keer om tijdens het grillen om sappigheid te behouden.
6. Haal de hamburger van het vuur en laat deze gedurende 2-3 minuten rusten voordat je hem serveert.
7. Serveer op een vers broodje met je favoriete toppings zoals sla, tomaat, ui, kaas of sauzen.
Geniet van je heerlijk sappige Iberico hamburger!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Bereidingsinstructies voor de Iberico hamburger:
1. Verwijder de hamburger uit de verpakking en laat deze op kamertemperatuur komen.
2. Verwarm een grillpan of barbecue op middelhoog vuur.
3. Bestrijk de hamburger lichtjes met olie om plakken te voorkomen en breng op smaak met zout en peper naar wens.
4. Leg de hamburger op het hete grilloppervlak en laat hem gedurende 3-4 minuten per kant grillen voor een medium-rare resultaat. Voor meer doorbakken hamburgers, verleng de grilltijd met 1-2 minuten per kant.
5. Draai de hamburger slechts één keer om tijdens het grillen om sappigheid te behouden.
6. Haal de hamburger van het vuur en laat deze gedurende 2-3 minuten rusten voordat je hem serveert.
7. Serveer op een vers broodje met je favoriete toppings zoals sla, tomaat, ui, kaas of sauzen.
Geniet van je heerlijk sappige Iberico hamburger!
Kerntemperatuur
Iberico hamburger bereiden
Bereidingsinstructies voor de Iberico hamburger:
1. Verwijder de hamburger uit de verpakking en laat deze op kamertemperatuur komen.
2. Verwarm een grillpan of barbecue op middelhoog vuur.
3. Bestrijk de hamburger lichtjes met olie om plakken te voorkomen en breng op smaak met zout en peper naar wens.
4. Leg de hamburger op het hete grilloppervlak en laat hem gedurende 3-4 minuten per kant grillen voor een medium-rare resultaat. Voor meer doorbakken hamburgers, verleng de grilltijd met 1-2 minuten per kant.
5. Draai de hamburger slechts één keer om tijdens het grillen om sappigheid te behouden.
6. Haal de hamburger van het vuur en laat deze gedurende 2-3 minuten rusten voordat je hem serveert.
7. Serveer op een vers broodje met je favoriete toppings zoals sla, tomaat, ui, kaas of sauzen.
Geniet van je heerlijk sappige Iberico hamburger!
Iberico hamburger
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












