Lamshaas
Het zachtste stukje van een lam is zonder twijfel het haasje. De lamshaas is ideaal voor roerbakgerechten of door een salade. Bij Bollensteak werken we met nieuw-zeelandse lammeren. Deze dieren leven het hele gehele jaar in de weide en voeden zich uitsluitend met wat de natuur te bieden heeft. Mede hierdoor heeft lamsvlees een heerlijke smaak en is het mals van structuur.
Nieuw-Zeelandse Lamshaas
Bij Bollensteak leveren we aan zowel particulieren als restaurants en andere horeca zaken door het hele land. Zo werken top chefs enkel met de beste producten wat ervoor zorgt dat wij in ons assortiment niets dan het beste willen. Om die reden werken wij voor onze Lamshaas met nieuw – zeelandse lammeren. Dit lamsvlees staat wereldwijd bekend als het neusje van de zalm. De dieren hebben hun gehele leven gegeten wat de natuur te bieden heeft en hebben in de open lucht mogen opgroeien waardoor ze voldoende lichaamsbeweging hebben gehad. Dit merk je direct terug in de smaak en textuur van onze Lamshaas.
Lamshaas kopen
Wanneer je het leuk vind om iets anders te proberen dan kan je overwegen om lamshaas te kopen. Bereid je de haasjes voor de eerste keer? Combineer ze dan met een lekkere salade, dan kan je eigenlijk niet mis gaan. Onze Nieuw Zeelandse lamshaasjes zijn heerlijk mals en ook niet onbelangrijk, de dieren hebben een mooi leven in de buitenlucht gehad. Wil je meer inspiratie voor mooie gerechten? Neem dan zeker een kijkje tussen onze recepten, deze hebben we in samenwerking met de chefs opgesteld die bij ons de producten inkopen voor hun keuken.
Lamshaas bakken
Hoe lekker het vlees ook is, ook de bereiding moet kloppen. Lamshaasjes bakken is gelukkig niet complex en iedereen met een simpele pan en wat roomboter of olie kan het. Een lamshaas bakken doe je al in enkele minuten en heeft door zijn eigen fantastische smaak eigenlijk ook geen extra kruiden nodig. Voor de zekerheid hebben wij hieronder een kort stappenplan zodat ook jij thuis heerlijke lamshaasjes kan bakken.Lamshaas in de oven
Het is niet echt nodig maar je kan lamshaasjes ook in de oven bereiden. Wanneer je hiervoor kiest dan zal je de lamshaas eerst ook nog heel kort in een pan bruin moeten bakken. Niet meer dan 1 a max twee minuten in een goed verwarmde pan. Verwarm de oven voor tot 160 graden, De de lamshaas vervolgens nog 15 minuten in de oven, eventueel in combinatie met een lekkere marinade. Haal de lamshaas na het kwartier uit de oven en laat het een minuut tot rust komen voordat je het gaat serveren aan je gasten.
€ 31.70 – € 37.35
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!
Lamshaas van Nieuw-Zeelandse lammeren
Onze lamshaas wordt gesneden uit de malse spier die zich aan de binnenkant van de rug bevindt. Het vlees is sappig en vol van smaak, perfect voor liefhebbers van lamsvlees. Bereid het op de grill of in de pan voor een heerlijke maaltijd.
Lamshaas bereiden
Bent u op zoek naar een heerlijk stuk lamshaas om uw maaltijd naar een hoger niveau te tillen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lamshaas is een mals en smaakvol stuk vlees dat perfect geschikt is voor verschillende bereidingsmethoden.
Voor de beste resultaten adviseren wij om de lamshaas eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat u begint met koken. Marineer het vlees vervolgens met uw favoriete kruiden en specerijen om de smaken nog meer tot hun recht te laten komen.
Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de lamshaas te grillen, bakken of roosteren. Voor een sappige en malse textuur raden wij aan om het vlees medium-rare te serveren. Houd daarbij een kerntemperatuur van ongeveer 55-60 graden Celsius aan.
Serveer uw perfect bereide lamshaas met gegrilde groenten, aardappelpuree of een frisse salade voor een complete maaltijd waar iedereen van zal genieten. Geniet van de heerlijke smaak en textuur van onze hoogwaardige lamshaas!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Bent u op zoek naar een heerlijk stuk lamshaas om uw maaltijd naar een hoger niveau te tillen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lamshaas is een mals en smaakvol stuk vlees dat perfect geschikt is voor verschillende bereidingsmethoden.
Voor de beste resultaten adviseren wij om de lamshaas eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat u begint met koken. Marineer het vlees vervolgens met uw favoriete kruiden en specerijen om de smaken nog meer tot hun recht te laten komen.
Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de lamshaas te grillen, bakken of roosteren. Voor een sappige en malse textuur raden wij aan om het vlees medium-rare te serveren. Houd daarbij een kerntemperatuur van ongeveer 55-60 graden Celsius aan.
Serveer uw perfect bereide lamshaas met gegrilde groenten, aardappelpuree of een frisse salade voor een complete maaltijd waar iedereen van zal genieten. Geniet van de heerlijke smaak en textuur van onze hoogwaardige lamshaas!
Kerntemperatuur
Lamshaas bereiden
Bent u op zoek naar een heerlijk stuk lamshaas om uw maaltijd naar een hoger niveau te tillen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lamshaas is een mals en smaakvol stuk vlees dat perfect geschikt is voor verschillende bereidingsmethoden.
Voor de beste resultaten adviseren wij om de lamshaas eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat u begint met koken. Marineer het vlees vervolgens met uw favoriete kruiden en specerijen om de smaken nog meer tot hun recht te laten komen.
Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de lamshaas te grillen, bakken of roosteren. Voor een sappige en malse textuur raden wij aan om het vlees medium-rare te serveren. Houd daarbij een kerntemperatuur van ongeveer 55-60 graden Celsius aan.
Serveer uw perfect bereide lamshaas met gegrilde groenten, aardappelpuree of een frisse salade voor een complete maaltijd waar iedereen van zal genieten. Geniet van de heerlijke smaak en textuur van onze hoogwaardige lamshaas!
Lamshaas
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












