Iberico Varkenshaas
De Iberico varkenshaas is net iets vetter dan de standaard varkenhaas zoals we hem wellicht gewend zijn van de slager. Hij is heerlijk mals en heeft een prachtige marmering. Wil je met de feestdagen of bij het volgende etentje eens iets anders op het bord toveren om je gasten te verassen? Dan is deze Iberico varkenshaas zeker het overwegen waard.
Iberico varkenshaas van top kwaliteit
De kenners onder ons vertellen we niets nieuws als we zeggen dat het Iberico ras tot de mooiste rassen Behoort die er zijn. Deze beesten worden traditie getrouw grootgebracht in Zuid Spanje waar de varkens grotendeels in de natuur mogen leven. Hun dieet bestaat o.a. uit knollen, kruiden, noten en gras. Dit bij elkaar zorgt voor die kenmerkende Iberico smaak. Wanneer je Iberico zegt denk je ook direct aan het kenmerkende vetje dat ook in onze Iberico varkenshaas niet ontbreekt. Voor onze varkenshaas werken we samen met het bekende Dereza, een partij die al jaren lang op zeer specifieke wijze haar varkens grootbrengt.€ 32.25
Op voorraad: Morgen avond geleverd!
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!
Iberico Varkenshaas
Onze Iberico Varkenshaas is afkomstig van het Iberische varken, bekend om zijn rijke smaak en malsheid. Het vlees komt uit de rug van het varken en heeft een fijne structuur. Perfect om te grillen of te bakken voor een heerlijke maaltijd.
Certificaat

Iberico Varkenshaas bereiden
De beste manier om Iberico varkenshaas te bereiden is door het eerst op kamertemperatuur te laten komen. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper en laat het even rusten. Verhit een grillpan of barbecue op hoog vuur en smeer de varkenshaas in met olie. Gril de varkenshaas aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan, dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant. Verlaag vervolgens het vuur naar medium en gaar de varkenshaas nog 6-8 minuten tot het een kerntemperatuur van 63°C heeft bereikt voor medium-rare. Laat de varkenshaas daarna nog even rusten onder aluminiumfolie voordat je hem aansnijdt. Serveer met jouw favoriete bijgerechten en geniet van deze heerlijke Iberico varkenshaas!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
De beste manier om Iberico varkenshaas te bereiden is door het eerst op kamertemperatuur te laten komen. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper en laat het even rusten. Verhit een grillpan of barbecue op hoog vuur en smeer de varkenshaas in met olie. Gril de varkenshaas aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan, dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant. Verlaag vervolgens het vuur naar medium en gaar de varkenshaas nog 6-8 minuten tot het een kerntemperatuur van 63°C heeft bereikt voor medium-rare. Laat de varkenshaas daarna nog even rusten onder aluminiumfolie voordat je hem aansnijdt. Serveer met jouw favoriete bijgerechten en geniet van deze heerlijke Iberico varkenshaas!
Kerntemperatuur
Iberico Varkenshaas bereiden
De beste manier om Iberico varkenshaas te bereiden is door het eerst op kamertemperatuur te laten komen. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper en laat het even rusten. Verhit een grillpan of barbecue op hoog vuur en smeer de varkenshaas in met olie. Gril de varkenshaas aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan, dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant. Verlaag vervolgens het vuur naar medium en gaar de varkenshaas nog 6-8 minuten tot het een kerntemperatuur van 63°C heeft bereikt voor medium-rare. Laat de varkenshaas daarna nog even rusten onder aluminiumfolie voordat je hem aansnijdt. Serveer met jouw favoriete bijgerechten en geniet van deze heerlijke Iberico varkenshaas!
Iberico Varkenshaas
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












