Saucijs
Onze saucijs wordt in de eigen slagerij gemaakt van de mooiste stukken varkensvlees. Ideaal voor de dagelijkse maaltijd, uiteraard kan je de saucijs ook prima bewaren in de vriezer
Ook voor uw dagelijks vlees Steeds meer van onze klanten hebben bij de slagerij de vraag gesteld of zij ook niet hun dagelijks vlees bij ons konden krijgen. Om die reden hebben we onlangs ons assortiment uitgebreid zodat je nu ook voor de meer gangbare stukken vlees bij ons terecht kan. Of het nu gehakt, saucijs, cordon blue of een schnitzelf is. Al onze dagelijks vlees producten worden gemaakt in de eigen slagerij van kwalitatief hoogstaand vlees dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.€ 5.75
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Saucijs van het varken
Onze saucijs wordt gesneden van meerdere onderdelen van het varken
Waarom een Saucijs?
- Gemaakt in eigen slagerij
- Van kwaliteits varkensvlees
- Ideaal voor de dagelijkse maaltijd
- 150 gram per stuk
Saucijs bereiden
De perfecte saucijs bereiden is een kunst op zich. Volg deze eenvoudige stappen voor de beste resultaten. Begin met het verwarmen van een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe om aanbakken te voorkomen. Plaats de saucijs in de pan en bak deze gedurende 10-12 minuten, regelmatig draaiend, tot hij mooi bruin is aan alle kanten.
Om ervoor te zorgen dat de saucijs sappig blijft, kun je hem halverwege het bakproces bedruipen met wat boter of bouillon. Dit geeft extra smaak en houdt het vlees mals.
Controleer altijd of de saucijs gaar is voordat je hem serveert. Snijd er één doormidden om te controleren of het vlees niet meer roze is van binnen.
Serveer de heerlijke saucijs op een broodje met mosterd en gebakken uien voor een klassieke smaakervaring. Of voeg hem toe aan pasta's, stoofschotels of salades voor een veelzijdige maaltijdoptie. Geniet van je perfect bereide saucijs!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
De perfecte saucijs bereiden is een kunst op zich. Volg deze eenvoudige stappen voor de beste resultaten. Begin met het verwarmen van een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe om aanbakken te voorkomen. Plaats de saucijs in de pan en bak deze gedurende 10-12 minuten, regelmatig draaiend, tot hij mooi bruin is aan alle kanten.
Om ervoor te zorgen dat de saucijs sappig blijft, kun je hem halverwege het bakproces bedruipen met wat boter of bouillon. Dit geeft extra smaak en houdt het vlees mals.
Controleer altijd of de saucijs gaar is voordat je hem serveert. Snijd er één doormidden om te controleren of het vlees niet meer roze is van binnen.
Serveer de heerlijke saucijs op een broodje met mosterd en gebakken uien voor een klassieke smaakervaring. Of voeg hem toe aan pasta's, stoofschotels of salades voor een veelzijdige maaltijdoptie. Geniet van je perfect bereide saucijs!
Kerntemperatuur
Saucijs bereiden
De perfecte saucijs bereiden is een kunst op zich. Volg deze eenvoudige stappen voor de beste resultaten. Begin met het verwarmen van een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe om aanbakken te voorkomen. Plaats de saucijs in de pan en bak deze gedurende 10-12 minuten, regelmatig draaiend, tot hij mooi bruin is aan alle kanten.
Om ervoor te zorgen dat de saucijs sappig blijft, kun je hem halverwege het bakproces bedruipen met wat boter of bouillon. Dit geeft extra smaak en houdt het vlees mals.
Controleer altijd of de saucijs gaar is voordat je hem serveert. Snijd er één doormidden om te controleren of het vlees niet meer roze is van binnen.
Serveer de heerlijke saucijs op een broodje met mosterd en gebakken uien voor een klassieke smaakervaring. Of voeg hem toe aan pasta's, stoofschotels of salades voor een veelzijdige maaltijdoptie. Geniet van je perfect bereide saucijs!
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











