Varkensfiletrollade
€ 19.00
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Filetrollarde van het varken
De rollade wordt gesneden uit de rug filet van het varken.
Waarom een Varkensfiletrollade?
- \n
- Gesneden van Hollandse varkens \n
- Fijn van draad en vol van smaak \n
- Gefokt op kleinschalige boerderijen \n
- Geen preventieve medicatie \n
- Uitgebeend en bereid in eigen slagerij \n
Varkensfiletrollade bereiden
Bereidingswijze varkensfiletrollade:
Stap 1: Haal de varkensfiletrollade uit de verpakking en laat deze op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Stap 2: Bestrooi de rollade met zout, peper en eventuele andere kruiden naar smaak. Wrijf dit goed in, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Stap 3: Verhit een beetje olie of boter in een braadpan op middelhoog vuur. Bak de rollade rondom goudbruin aan.
Stap 4: Plaats de rollade vervolgens in een ovenschaal en schuif deze in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de rollade ongeveer 25-30 minuten bakken per 500 gram vlees.
Stap 5: Controleer regelmatig met een vleesthermometer of de kerntemperatuur van het vlees minimaal 65 graden Celsius is voor medium rare, of hoger naar wens.
Stap 6: Haal de rollade uit de oven en laat deze nog even rusten onder aluminiumfolie. Snijd daarna in mooie plakken en serveer met bijpassende saus en groenten.
Geniet van jouw heerlijk malse varkensfiletrollade!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Bereidingswijze varkensfiletrollade:
Stap 1: Haal de varkensfiletrollade uit de verpakking en laat deze op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Stap 2: Bestrooi de rollade met zout, peper en eventuele andere kruiden naar smaak. Wrijf dit goed in, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Stap 3: Verhit een beetje olie of boter in een braadpan op middelhoog vuur. Bak de rollade rondom goudbruin aan.
Stap 4: Plaats de rollade vervolgens in een ovenschaal en schuif deze in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de rollade ongeveer 25-30 minuten bakken per 500 gram vlees.
Stap 5: Controleer regelmatig met een vleesthermometer of de kerntemperatuur van het vlees minimaal 65 graden Celsius is voor medium rare, of hoger naar wens.
Stap 6: Haal de rollade uit de oven en laat deze nog even rusten onder aluminiumfolie. Snijd daarna in mooie plakken en serveer met bijpassende saus en groenten.
Geniet van jouw heerlijk malse varkensfiletrollade!
Kerntemperatuur
Varkensfiletrollade bereiden
Bereidingswijze varkensfiletrollade:
Stap 1: Haal de varkensfiletrollade uit de verpakking en laat deze op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Stap 2: Bestrooi de rollade met zout, peper en eventuele andere kruiden naar smaak. Wrijf dit goed in, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Stap 3: Verhit een beetje olie of boter in een braadpan op middelhoog vuur. Bak de rollade rondom goudbruin aan.
Stap 4: Plaats de rollade vervolgens in een ovenschaal en schuif deze in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de rollade ongeveer 25-30 minuten bakken per 500 gram vlees.
Stap 5: Controleer regelmatig met een vleesthermometer of de kerntemperatuur van het vlees minimaal 65 graden Celsius is voor medium rare, of hoger naar wens.
Stap 6: Haal de rollade uit de oven en laat deze nog even rusten onder aluminiumfolie. Snijd daarna in mooie plakken en serveer met bijpassende saus en groenten.
Geniet van jouw heerlijk malse varkensfiletrollade!
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











