Ossenhaaspuntjes
Ossenhaaspuntjes uit de eigen slagerij
Uiteraard worden ossenhaaspuntjes gesneden van de ossenhaas, zoals de naam al doet vermoeden. In onze slagerij werken we met het prachtige Black Angus ras uit Ierland. Deze runderen eten voornamelijk plantaardig voedsel en hebben een belangrijk deel van hun leven in de buitenlucht kunnen bewegen. Het gevarieerde dieet en voldoende beweging vind je dan ook terug in de kwaliteit van de ossenhaaspuntjes. Onze ossenhaas is favoriet van een groot aantal restaurants en strandpaviljoens door heel Nederland. De kans dat je onze overheerlijke ossenhaaspuntjes dus al een keer gegeten hebt is zeker aanwezig. Verras jezelf of je gasten eens met een bijzonder gerecht of upgrade jouw wokgerecht met onze heerlijke malse ossenhaaspuntjes, we zijn er van overtuigd dat we je niet zullen teleurstellen.Ossenhaaspuntjes recept en bereiden
Ossenhaaspuntjes zijn een enorm veelzijdig en in veel recepten te gebruiken. Sommige gebruiken ossenhaaspuntjes om te wokken maar je ziet ook veel ossenhaas recepten voorbij komen voor bijvoorbeeld salades of aziatische soepen. Waar je de ossenhaaspuntjes ook voor wilt gebruiken, de smaak en textuur van het vlees is fantastisch.Ossenhaaspuntjes bereiden is daarnaast ook erg gemakkelijk. Je wilt het vlees bij voorkeur rare tot medium rare bereiden zodat het zijn smaak en malse textuur kan behouden. Kort wokken op hoog vuur of 1 a 2 minuten max per kant in een pan moet al voldoende zijn voor een geslaagd ossenhaaspuntjes recept.€ 14.30 – € 57.00
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Ossenhaaspuntjes
Onze ossenhaaspuntjes zijn afkomstig van het malse en sappige vlees van de ossenhaas. Deze puntjes zijn perfect om te grillen of te bakken, waardoor ze een heerlijke smaak en textuur krijgen. Serveer ze als hoofdgerecht met je favoriete saus of voeg ze toe aan een smakelijke roerbakschotel.
Waarom een Ossenhaaspuntjes?
- Gesneden van Black Angus runderen
- Geportioneerd door onze eigen slagers
- Heerlijk mals
- Heerlijk voor satéspiezen
Certificaat

Ossenhaaspuntjes bereiden
- Je wilt de ossenhaaspuntjes pas gaan bakken als deze op kamertemperatuur zijn, Haal ze hiervoor minimaal een half uur voor bereiding uit de koelkast.
- Aan de ossenhaaspuntjes kan je eventueel voor het bakken nog licht wat zout en of peper toevoegen.
- Doe olie of roomboter in de pan en plaats de ossenhaaspuntjes er pas in als deze echt goed heet is.
- Ossenhaaspuntjes eet je het liefst rare tot medium rare, op hoog vuur hoef je ze niet langer dan twee minuten te bereiden.
- Draai tijdens het bakken eventueel het vuur wat terug en voeg wat extra roomboter toe voor de smaak.
- Omdat je ossenhaas het liefst rare of medium rare eet hoef je deze wat ons betreft niet nog te laten garen in de pan.
- Haal de ossenhaaspuntjes uit de pan en laat deze enkele minuten rusten.
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
- Je wilt de ossenhaaspuntjes pas gaan bakken als deze op kamertemperatuur zijn, Haal ze hiervoor minimaal een half uur voor bereiding uit de koelkast.
- Aan de ossenhaaspuntjes kan je eventueel voor het bakken nog licht wat zout en of peper toevoegen.
- Doe olie of roomboter in de pan en plaats de ossenhaaspuntjes er pas in als deze echt goed heet is.
- Ossenhaaspuntjes eet je het liefst rare tot medium rare, op hoog vuur hoef je ze niet langer dan twee minuten te bereiden.
- Draai tijdens het bakken eventueel het vuur wat terug en voeg wat extra roomboter toe voor de smaak.
- Omdat je ossenhaas het liefst rare of medium rare eet hoef je deze wat ons betreft niet nog te laten garen in de pan.
- Haal de ossenhaaspuntjes uit de pan en laat deze enkele minuten rusten.
Kerntemperatuur
Ossenhaaspuntjes bereiden
- Je wilt de ossenhaaspuntjes pas gaan bakken als deze op kamertemperatuur zijn, Haal ze hiervoor minimaal een half uur voor bereiding uit de koelkast.
- Aan de ossenhaaspuntjes kan je eventueel voor het bakken nog licht wat zout en of peper toevoegen.
- Doe olie of roomboter in de pan en plaats de ossenhaaspuntjes er pas in als deze echt goed heet is.
- Ossenhaaspuntjes eet je het liefst rare tot medium rare, op hoog vuur hoef je ze niet langer dan twee minuten te bereiden.
- Draai tijdens het bakken eventueel het vuur wat terug en voeg wat extra roomboter toe voor de smaak.
- Omdat je ossenhaas het liefst rare of medium rare eet hoef je deze wat ons betreft niet nog te laten garen in de pan.
- Haal de ossenhaaspuntjes uit de pan en laat deze enkele minuten rusten.
Ossenhaaspuntjes
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











