Beef Wellington
€ 75.00
Op voorraad: Morgen avond geleverd!
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!
Beef Wellington
Onze Beef Wellington is een klassiek gerecht gemaakt van malse biefstuk, bedekt met een rijke duxelles van champignons en omhuld in knapperig bladerdeeg. Het resultaat is een smaakvolle en luxueuze maaltijd die perfect is voor speciale gelegenheden. Volg onze eenvoudige instructies om deze heerlijke en elegante vleesbereiding thuis te bereiden.
Beef Wellington
- Gesneden van Black Angus runderen
- Geportioneerd door onze eigen slagers
- In de oven en ready to go
- Eye catcher voor speciale gelegenheden
Certificaat

Beef Wellington bereiden
Haal de Beef Wellington een dag van te voren uit de vriezer en plaats in de koelkast.
Voor de mooiste gelijkmatige garing zorgt u dat de Beef Wellington op kamer temperatuur is voor dat hij de oven in gaat.
Haal hem daarom een half uur voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175C (bij voorkeur op hete lucht stand)
Plaats een kerntermometer in de kern van het vlees (deze koopt u al voor 3 euro bij bijv de HEMA of AH). En plaats de Beef Wellington in het midden van de oven.
Zodra de kerntermometer 46C aan geeft haalt u het vlees uit de oven. Het vlees gaart namelijk buiten de oven nog naar zeker 54 C door (medium).
Laat deze zeker nog 15 minuten rusten op het aanrecht (zonder folie). Zo stollen de vlees sappen in het vlees weer een beetje, en heeft u geen sompig bladerdeeg.
Hierna kunt u de beefwellington serveren.
Eet smakelijk!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Haal de Beef Wellington een dag van te voren uit de vriezer en plaats in de koelkast.
Voor de mooiste gelijkmatige garing zorgt u dat de Beef Wellington op kamer temperatuur is voor dat hij de oven in gaat.
Haal hem daarom een half uur voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175C (bij voorkeur op hete lucht stand)
Plaats een kerntermometer in de kern van het vlees (deze koopt u al voor 3 euro bij bijv de HEMA of AH). En plaats de Beef Wellington in het midden van de oven.
Zodra de kerntermometer 46C aan geeft haalt u het vlees uit de oven. Het vlees gaart namelijk buiten de oven nog naar zeker 54 C door (medium).
Laat deze zeker nog 15 minuten rusten op het aanrecht (zonder folie). Zo stollen de vlees sappen in het vlees weer een beetje, en heeft u geen sompig bladerdeeg.
Hierna kunt u de beefwellington serveren.
Eet smakelijk!
Kerntemperatuur
Beef Wellington bereiden
Haal de Beef Wellington een dag van te voren uit de vriezer en plaats in de koelkast.
Voor de mooiste gelijkmatige garing zorgt u dat de Beef Wellington op kamer temperatuur is voor dat hij de oven in gaat.
Haal hem daarom een half uur voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175C (bij voorkeur op hete lucht stand)
Plaats een kerntermometer in de kern van het vlees (deze koopt u al voor 3 euro bij bijv de HEMA of AH). En plaats de Beef Wellington in het midden van de oven.
Zodra de kerntermometer 46C aan geeft haalt u het vlees uit de oven. Het vlees gaart namelijk buiten de oven nog naar zeker 54 C door (medium).
Laat deze zeker nog 15 minuten rusten op het aanrecht (zonder folie). Zo stollen de vlees sappen in het vlees weer een beetje, en heeft u geen sompig bladerdeeg.
Hierna kunt u de beefwellington serveren.
Eet smakelijk!
Beef Wellington
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











