Carpaccio
Carpaccio betekent simpelweg flinterdun gesneden rundvlees. Omdat dit gerecht zo simpel is, is het erg belangrijk dat het vlees van goede kwaliteit is. Garnituren als rucola, parmezaanse kaassnippers en pijnboompitjes maken het niet lekkerder als het vlees niet goed is. Onze carpaccio wordt gesneden van babytops. Door de vorm en structuur kun je hier mooie grote, maar flinterdunne plakken van snijden.
Flinterdunne Carpaccio
Onze carpaccio wordt dagelijks op aanvraag gesneden in onze eigen slagerij. We leveren de carpaccio vers zodat het direct klaar is voor consumptie. Onze carpaccio wordt direct nadat hij gesneden is vacuum verpakt en in de koeling gezet zodat hij in optimale conditie bij u thuis afgeleverd kan worden.€ 38.00
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Carpaccio van de koe
Onze Carpaccio wordt gesneden van rundermuis en kogelbiefstuk
Waarom een Carpaccio?
- Flinterdun gesneden
- Van grasgevoerde ierse runderen
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- 10 porties van 80 gram
Certificaat

Carpaccio bereiden
Bent u een liefhebber van carpaccio en wilt u het thuis op de best mogelijke manier bereiden? Dan hebben wij de perfecte tips voor u!
Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw carpaccio van hoge kwaliteit is. Kies voor dun gesneden rundvlees van goede kwaliteit, bijvoorbeeld ossenhaas. Leg de plakjes carpaccio op een bord en laat ze op kamertemperatuur komen.
Vervolgens kunt u beginnen met het toevoegen van smaakmakers. Besprenkel de carpaccio met olijfolie voor een extra rijke smaak. Voeg daarna wat verse citroensap toe om de smaken te versterken. Breng op smaak met zout en peper naar eigen voorkeur.
Nu is het tijd om uw carpaccio te garneren. Voeg een handvol rucola toe voor wat extra pit. Strooi er vervolgens wat vers geraspte Parmezaanse kaas overheen voor een heerlijke romige touch.
Serveer uw zelfgemaakte carpaccio met vers stokbrood of toastjes als voorgerecht of lichte lunch. Geniet van deze klassieke Italiaanse delicatesse in uw eigen huis!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Bent u een liefhebber van carpaccio en wilt u het thuis op de best mogelijke manier bereiden? Dan hebben wij de perfecte tips voor u!
Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw carpaccio van hoge kwaliteit is. Kies voor dun gesneden rundvlees van goede kwaliteit, bijvoorbeeld ossenhaas. Leg de plakjes carpaccio op een bord en laat ze op kamertemperatuur komen.
Vervolgens kunt u beginnen met het toevoegen van smaakmakers. Besprenkel de carpaccio met olijfolie voor een extra rijke smaak. Voeg daarna wat verse citroensap toe om de smaken te versterken. Breng op smaak met zout en peper naar eigen voorkeur.
Nu is het tijd om uw carpaccio te garneren. Voeg een handvol rucola toe voor wat extra pit. Strooi er vervolgens wat vers geraspte Parmezaanse kaas overheen voor een heerlijke romige touch.
Serveer uw zelfgemaakte carpaccio met vers stokbrood of toastjes als voorgerecht of lichte lunch. Geniet van deze klassieke Italiaanse delicatesse in uw eigen huis!
Kerntemperatuur
Carpaccio bereiden
Bent u een liefhebber van carpaccio en wilt u het thuis op de best mogelijke manier bereiden? Dan hebben wij de perfecte tips voor u!
Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw carpaccio van hoge kwaliteit is. Kies voor dun gesneden rundvlees van goede kwaliteit, bijvoorbeeld ossenhaas. Leg de plakjes carpaccio op een bord en laat ze op kamertemperatuur komen.
Vervolgens kunt u beginnen met het toevoegen van smaakmakers. Besprenkel de carpaccio met olijfolie voor een extra rijke smaak. Voeg daarna wat verse citroensap toe om de smaken te versterken. Breng op smaak met zout en peper naar eigen voorkeur.
Nu is het tijd om uw carpaccio te garneren. Voeg een handvol rucola toe voor wat extra pit. Strooi er vervolgens wat vers geraspte Parmezaanse kaas overheen voor een heerlijke romige touch.
Serveer uw zelfgemaakte carpaccio met vers stokbrood of toastjes als voorgerecht of lichte lunch. Geniet van deze klassieke Italiaanse delicatesse in uw eigen huis!
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











