Spareribs
Onze spareribs worden gesneden van het prachtige belgische pietrain ras. Deze varkens worden gefokt door nederlandse boeren. Deze Hollands goed gehouden varkens mogen een ster beter leven logo voeren bij de producten. Zo heeft u niet alleen heerlijk malse spareribs op het bord, er zit ook een duurzame en diervriendelijke smaak aan vast.
Spareribs van Bollensteak
Naast particulieren is Bollensteak ook hofleverancier van horeca gelegenheden door het hele land. Sterker nog, heb je bij een van de strandpaviljoens aan de Noordwijkse kust weleens spareribs gegeten? Dan is de kans groot dat deze gesneden zijn in de slagerij van Bollensteak. Al onze producten worden bereid in onze eigen EG gecertificeerde slagerij waar enkel gediplomeerde slagers werken. Voor heerlijke en goed gesneden spareribs ben je bij ons aan het goede adres€ 14.60 – € 69.85
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!
Spareribs van het beste kwaliteit varkensvlees
Onze spareribs zijn afkomstig van het beste kwaliteit varkensvlees. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en hebben een perfecte balans tussen vlees en vet, waardoor ze heerlijk mals en sappig zijn. Bereid ze op de barbecue voor een onweerstaanbare smaakervaring!
Waarom een Spareribs?
- De voorkeur van BBQ-fanaten!
- Van Nederlandse boeren
- Bijzonder mals en smaakvol
Certificaat

Spareribs bereiden
Bent u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met heerlijke spareribs? Volg deze eenvoudige stappen voor de perfecte bereiding. Begin met het marineren van de spareribs in een mengsel van barbecuesaus, knoflook, bruine suiker en kruiden naar keuze. Laat ze minimaal 4 uur marineren voor een intense smaak.
Verwarm uw grill of barbecue tot medium hitte. Leg de spareribs op het rooster en sluit het deksel. Grill ze gedurende 30-40 minuten, waarbij u ze regelmatig omdraait en bedruipt met extra marinade.
Wanneer de spareribs mooi gekarameliseerd en mals zijn, haalt u ze van het vuur en laat u ze even rusten voordat u ze serveert. Snijd ze vervolgens in porties en geniet van hun sappige vlees dat loskomt van het bot.
Serveer uw spareribs met aardappelsalade, maïskolven of gegrilde groenten voor een complete maaltijd waar iedereen van zal genieten. Smakelijk eten!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Bent u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met heerlijke spareribs? Volg deze eenvoudige stappen voor de perfecte bereiding. Begin met het marineren van de spareribs in een mengsel van barbecuesaus, knoflook, bruine suiker en kruiden naar keuze. Laat ze minimaal 4 uur marineren voor een intense smaak.
Verwarm uw grill of barbecue tot medium hitte. Leg de spareribs op het rooster en sluit het deksel. Grill ze gedurende 30-40 minuten, waarbij u ze regelmatig omdraait en bedruipt met extra marinade.
Wanneer de spareribs mooi gekarameliseerd en mals zijn, haalt u ze van het vuur en laat u ze even rusten voordat u ze serveert. Snijd ze vervolgens in porties en geniet van hun sappige vlees dat loskomt van het bot.
Serveer uw spareribs met aardappelsalade, maïskolven of gegrilde groenten voor een complete maaltijd waar iedereen van zal genieten. Smakelijk eten!
Kerntemperatuur
Spareribs bereiden
Bent u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met heerlijke spareribs? Volg deze eenvoudige stappen voor de perfecte bereiding. Begin met het marineren van de spareribs in een mengsel van barbecuesaus, knoflook, bruine suiker en kruiden naar keuze. Laat ze minimaal 4 uur marineren voor een intense smaak.
Verwarm uw grill of barbecue tot medium hitte. Leg de spareribs op het rooster en sluit het deksel. Grill ze gedurende 30-40 minuten, waarbij u ze regelmatig omdraait en bedruipt met extra marinade.
Wanneer de spareribs mooi gekarameliseerd en mals zijn, haalt u ze van het vuur en laat u ze even rusten voordat u ze serveert. Snijd ze vervolgens in porties en geniet van hun sappige vlees dat loskomt van het bot.
Serveer uw spareribs met aardappelsalade, maïskolven of gegrilde groenten voor een complete maaltijd waar iedereen van zal genieten. Smakelijk eten!
Spareribs 2 st
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












