T-bone steak
€ 19.50 – € 39.00
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

T-Bone Steak
Entrecote en Ribeye worden samengevoegd in de T-bone, afkomstig van de lende van het rund. Het bereiden van deze twee verschillende vleesstukken samen vormt een culinaire uitdaging!
Waarom een T-bone steak?
- Van Ierse boerderijen
- Raszuivere Angus- en Hereford runderen
- Rijk aan vitamine A, vitamine E en omega-3 vetzuren
Certificaat

T-bone steak bereiden
- Haal de T-bone een uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Kruid de T-bone met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Doe olie in de pan, en plaats de T-bone in de pan wanneer deze goed heet is.
- Bak het vlees in 1 minuut rondom goed bruin.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat de t-bone vervolgens 5 tot 10 minuten rusten in aliminium folie, afhankelijk van de dikte.
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
- Haal de T-bone een uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Kruid de T-bone met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Doe olie in de pan, en plaats de T-bone in de pan wanneer deze goed heet is.
- Bak het vlees in 1 minuut rondom goed bruin.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat de t-bone vervolgens 5 tot 10 minuten rusten in aliminium folie, afhankelijk van de dikte.
Kerntemperatuur
T-bone steak bereiden
- Haal de T-bone een uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Kruid de T-bone met zout en peper of andere kruiden naar wens.
- Doe olie in de pan, en plaats de T-bone in de pan wanneer deze goed heet is.
- Bak het vlees in 1 minuut rondom goed bruin.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat de t-bone vervolgens 5 tot 10 minuten rusten in aliminium folie, afhankelijk van de dikte.
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












