T-bone Dubbeldoel
Ribeye van Hollands melkkoeien
Dubbeldoel ribeye is afkomstig van runderen die eerst dienst hebben gedaan in de Nederlandse melkveehouderij. Hier komt dan ook logischerwijs de naam “dubbeldoel” vandaan. De dieren worden tegen het einde van de melkproductie geinspecteerd of ze voldoen aan de strenge critera van vleeskoe. Slechts 15% van de dieren komt door deze strenge selectie en gaat vervolgens 120 dagen genieten van de buitenlucht waar de dieren kunnen bewegen en grazen naar hartenlust. Dit in combinatie met een uitgebalanceerd dieet zorgt ervoor dat wij een bijzonder stukje oer hollandse Ribeye kunnen aanbieden. Voor ons dubbeldoel assortiment werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde boeren uit Friesland, Overijssel en Gelderland.€ 38.00 – € 50.65
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

T-bone Dubbeldoel
Onze T-bone Dubbeldoel is afkomstig van hoogwaardige dubbel doel koeien, die zowel melk als vlees produceren. Deze prachtige snit combineert het malse en sappige rundvlees van de entrecote met het smaakvolle lamsvlees van de ossenhaas. Perfect voor liefhebbers van een rijke en veelzijdige smaakervaring.
Waarom een T-bone Dubbeldoel?
- Van Noord Amerikaanse boeren
- Raszuivere Angus- en Hereford runderen
- Fantastische marmering en bijzonder mals
Certificaat

T-bone Dubbeldoel bereiden
De T-bone Dubbeldoel is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor de barbecue. Om het optimaal te bereiden, volg je deze stappen:
1. Haal het vlees minstens 30 minuten van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
2. Breng het vlees op smaak met zout en peper aan beide kanten.
3. Verhit de barbecue tot een hoge temperatuur (ongeveer 250-300 graden Celsius).
4. Leg de T-bone Dubbeldoel direct boven de hete kolen en gril het gedurende 2-3 minuten aan elke zijde voor een medium-rare resultaat.
5. Laat het vlees na het grillen ongeveer 5 minuten rusten onder aluminiumfolie om de sappen te laten circuleren en het mals te maken.
6. Snijd vervolgens het vlees los van het bot en serveer direct.
Geniet van dit sappige en smaakvolle stuk vlees!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
De T-bone Dubbeldoel is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor de barbecue. Om het optimaal te bereiden, volg je deze stappen:
1. Haal het vlees minstens 30 minuten van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
2. Breng het vlees op smaak met zout en peper aan beide kanten.
3. Verhit de barbecue tot een hoge temperatuur (ongeveer 250-300 graden Celsius).
4. Leg de T-bone Dubbeldoel direct boven de hete kolen en gril het gedurende 2-3 minuten aan elke zijde voor een medium-rare resultaat.
5. Laat het vlees na het grillen ongeveer 5 minuten rusten onder aluminiumfolie om de sappen te laten circuleren en het mals te maken.
6. Snijd vervolgens het vlees los van het bot en serveer direct.
Geniet van dit sappige en smaakvolle stuk vlees!
Kerntemperatuur
T-bone Dubbeldoel bereiden
De T-bone Dubbeldoel is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor de barbecue. Om het optimaal te bereiden, volg je deze stappen:
1. Haal het vlees minstens 30 minuten van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
2. Breng het vlees op smaak met zout en peper aan beide kanten.
3. Verhit de barbecue tot een hoge temperatuur (ongeveer 250-300 graden Celsius).
4. Leg de T-bone Dubbeldoel direct boven de hete kolen en gril het gedurende 2-3 minuten aan elke zijde voor een medium-rare resultaat.
5. Laat het vlees na het grillen ongeveer 5 minuten rusten onder aluminiumfolie om de sappen te laten circuleren en het mals te maken.
6. Snijd vervolgens het vlees los van het bot en serveer direct.
Geniet van dit sappige en smaakvolle stuk vlees!
T-bone Dubbeldoel
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












