Tomahawk Steak
Ierse grasgevoerde Tomahawk steak
De runderen die wij gebruiken in de slagerij zijn afkomstig van kleinschalige Ierse boerderijen. Op deze boerderijen worden de dieren generatie op generatie op dezelfde ambachtelijke en diervriendelijke manier gefokt. Onze runderen zijn 90% van hun leven in de buitenlucht waar ze hoofdzakelijk eten wat de natuur ze te bieden heeft. Op de vele hectaren land is aan gras geen tekort. Door dit natuurlijke dieet is onze Tomahawk heerlijk van smaak en bovendien erg mals. De dieren ontvangen geen onnodige preventieve medicatie.Tomahawk steak kopen
Als je een vleesliefhebber bent dan wil je een Tomahawk steak kopen. De tomahawk is een eyecatcher. Of je hem nu op de bbq wilt bereiden hartje zomer of dat je hem tijdens kerst of bij een andere bijzondere gelegenheid wilt aansnijden aan een tafel vol met gasten. Het vlees is bijzonder mals en heerlijk van smaak. Wil je een Tomahawk steak kopen dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres. Wij leveren de mooiste stukken vlees aan restaurants en strandpaviljoens door heel Nederland dus ook met deze Tomahawk steak zullen we je niet teleurstellen.€ 39.50
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Tomahawk Steak
Onze Tomahawk Steak is een indrukwekkend stuk vlees dat gesneden is uit de rib van het rund. Met zijn lange bot en prachtige marmering, zorgt dit premium stuk vlees voor een unieke smaakbeleving.
Waarom een Tomahawk Steak?
- Mager en heerlijk van smaak
- Gesneden van Hereford runderen
- Gegeten wat de natuur te bieden heeft
- Rijk aan ijzer
Certificaat

Tomahawk Steak bereiden
- Je wilt voorkomen dat de Tomahawk steak nog te koud is als je hem gaat bereiden. Dit komt de kwaliteit van het vlees niet ten goede. Haal hem dus ruim op tijd uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Dep de gehele steak goed droog met een schoon stuk papier of keukenrol
- Voeg wat zout en peper toe naar smaak mocht je dit nodig vinden
- Mocht je de Tomahawk steak bereiden op de bbq, maak dan een koude en warme zone gereed. Dit doe je door aan een kant onder de grill de kolen te leggen en aan de andere kant geen kolen te plaatsen. Je kan dan wel een druipbakje met water neerzetten zodat de steak tijdens het garen vochtig blijft aan de koele kant.
- Wil je de Tomahawk steak medium rare, zorg dan dat hij rond de 48 graden is boven de koude zone
- Verplaats het vlees vervolgens boven de kolen en gril hem aan weerszijden nog even goed af. Ongeveer 1 minuut per zijde. Gebruik eventueel een sear grate voor die mooie kenmerkende streep op de Tomahawk steak.
- Laat het vlees nog enkele minuten rusten in aluminiumfolie voordat je hem gaat aansnijden.
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
- Je wilt voorkomen dat de Tomahawk steak nog te koud is als je hem gaat bereiden. Dit komt de kwaliteit van het vlees niet ten goede. Haal hem dus ruim op tijd uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Dep de gehele steak goed droog met een schoon stuk papier of keukenrol
- Voeg wat zout en peper toe naar smaak mocht je dit nodig vinden
- Mocht je de Tomahawk steak bereiden op de bbq, maak dan een koude en warme zone gereed. Dit doe je door aan een kant onder de grill de kolen te leggen en aan de andere kant geen kolen te plaatsen. Je kan dan wel een druipbakje met water neerzetten zodat de steak tijdens het garen vochtig blijft aan de koele kant.
- Wil je de Tomahawk steak medium rare, zorg dan dat hij rond de 48 graden is boven de koude zone
- Verplaats het vlees vervolgens boven de kolen en gril hem aan weerszijden nog even goed af. Ongeveer 1 minuut per zijde. Gebruik eventueel een sear grate voor die mooie kenmerkende streep op de Tomahawk steak.
- Laat het vlees nog enkele minuten rusten in aluminiumfolie voordat je hem gaat aansnijden.
Kerntemperatuur
Tomahawk Steak bereiden
- Je wilt voorkomen dat de Tomahawk steak nog te koud is als je hem gaat bereiden. Dit komt de kwaliteit van het vlees niet ten goede. Haal hem dus ruim op tijd uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Dep de gehele steak goed droog met een schoon stuk papier of keukenrol
- Voeg wat zout en peper toe naar smaak mocht je dit nodig vinden
- Mocht je de Tomahawk steak bereiden op de bbq, maak dan een koude en warme zone gereed. Dit doe je door aan een kant onder de grill de kolen te leggen en aan de andere kant geen kolen te plaatsen. Je kan dan wel een druipbakje met water neerzetten zodat de steak tijdens het garen vochtig blijft aan de koele kant.
- Wil je de Tomahawk steak medium rare, zorg dan dat hij rond de 48 graden is boven de koude zone
- Verplaats het vlees vervolgens boven de kolen en gril hem aan weerszijden nog even goed af. Ongeveer 1 minuut per zijde. Gebruik eventueel een sear grate voor die mooie kenmerkende streep op de Tomahawk steak.
- Laat het vlees nog enkele minuten rusten in aluminiumfolie voordat je hem gaat aansnijden.
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.












