Varkenshaas
De varkenshaas bevindt zich in de holte van de rug en is veruit het zachtste deel van een varken. Dit komt omdat de varkenshaas een niet werkend stukje van het varken is, waardoor het weinig vet bevat en het een fijne structuur heeft. De varkenshaas bestaat uit een dik gedeelte (kop) en een dunner uiteinde. Onze varkenshaas wordt verkocht zonder ‘’ketting’’. De ketting bevindt zich aan de buitenkant van de haas, waarmee het stukje vlees oorspronkelijk vast zat gehecht aan de ribben. Wij verwijderen de ketting omdat dit stukje pezig en minder smakelijk is.
Varkenshaas zonder ketting kopen
Al onze stukken vlees worden gesneden door gediplomeerde slagers in onze eigen slagerij. Zo ook onze varkenshaas. Onze slagers weten als geen ander dat de ketting geen echte meerwaarde biedt aan dit prachtige stuk vlees. Om het voor onze horeca en particulieren klanten zo makkelijk mogelijk te maken snijden wij de ketting dan ook al af voordat we het vlees verpakken voor verzending. Een van de grote voordelen van bestellen in onze webshop is dat wij niet zomaar een doorgeefluik zijn met een grote vriezer maar daadwerkelijk vanuit een EG gecertificeerde slagerij werken. Voedselveiligheid is onze top prioriteit en om onze EG certificering te behouden worden wij structureel door externe controleurs beoordeeld. Al onze werk en koelingsruimtes voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Zo snijden wij niet alleen een heerlijk stukje varkenshaas, hij is ook nog eens gesneden onder de beste omstandigheden door vakkundige slagers.€ 14.30 – € 42.75
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Varkenshaas vanHollands goed gehouden varken
De varkenshaas wordt gesneden uit de holte van de rug
Waarom een Varkenshaas?
- Het meest malse deel van het varken
- Gevliesd en dus panklaar
- Mager product
Certificaat

Varkenshaas bereiden
- Haal de Varkenshaas een uur voor het bakken uit de koeling zodat hij alle tijd heeft om op kamertemperatuur te komen
- De varkenshaas is heerlijk van smaak en heeft eigenlijk niets nodig. Kruid hem hooguit licht met wat peper en zout
- Verwarm de pan goed en gebruik bij voorkeur roomboter of anders een olie
- Bak de varkenshaas rondom bruin in 1 a twee minuten.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 10 - 15 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat de varkenshaas nog een aantal minuten rusten voordat je hem gaat aansnijden, eetsmakelijk
Kerntemperatuur Varkenshaas:
De varkenshaas eet je het liefst rose
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
- Haal de Varkenshaas een uur voor het bakken uit de koeling zodat hij alle tijd heeft om op kamertemperatuur te komen
- De varkenshaas is heerlijk van smaak en heeft eigenlijk niets nodig. Kruid hem hooguit licht met wat peper en zout
- Verwarm de pan goed en gebruik bij voorkeur roomboter of anders een olie
- Bak de varkenshaas rondom bruin in 1 a twee minuten.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 10 - 15 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat de varkenshaas nog een aantal minuten rusten voordat je hem gaat aansnijden, eetsmakelijk
Kerntemperatuur Varkenshaas:
De varkenshaas eet je het liefst rose
Kerntemperatuur
Varkenshaas bereiden
- Haal de Varkenshaas een uur voor het bakken uit de koeling zodat hij alle tijd heeft om op kamertemperatuur te komen
- De varkenshaas is heerlijk van smaak en heeft eigenlijk niets nodig. Kruid hem hooguit licht met wat peper en zout
- Verwarm de pan goed en gebruik bij voorkeur roomboter of anders een olie
- Bak de varkenshaas rondom bruin in 1 a twee minuten.
- Draai vervolgens het gas op halve kracht en voeg roomboter toe in de pan.
- Vervolgens ongeveer 10 - 15 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat de varkenshaas nog een aantal minuten rusten voordat je hem gaat aansnijden, eetsmakelijk
Kerntemperatuur Varkenshaas:
De varkenshaas eet je het liefst rose
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











