Zijlende biefstuk
De zijlende is een mals stuk rundvlees en bevindt zich aan de rechterkant van de dikke lende. Deze biefstuk heeft een fijne draad en zit qua malsheid tussen de kogelbiefstuk en tournedos in.
Gras gevoerde Zijlende
Onze Zijlende biefstuk van runderen is afkomstig van autenthieke Ierse boerderijen. Hier fokken ze de dieren op uitgestrekte weilanden waar ze voldoende lichaamsbeweging hebben en naar hartenlust kunnen grazen. Daarnaast bevat het vlees van een rund dat in de weide heeft gegraasd meer vitamine A, vitamine E en omega-3 vetzuren.€ 19.95 – € 39.90
- Besteld vóór 23:59 = volgende avond in huis*
- 100% gekoelde levering
- Gratis verzending vanaf € 85,00
- De keuze van Topchefs uit de regio!

Zijlende biefstuk van topkwaliteit
Onze zijlende biefstuk is gesneden uit het meest malse deel van het rund, namelijk de lende. Met zijn sappige textuur en volle smaak is deze biefstuk perfect om te grillen of te bakken. Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen voordat je het bereidt voor een optimaal resultaat. Geniet van een heerlijke maaltijd met onze zijlende biefstuk!
Waarom een Zijlende biefstuk?
- Mager en heerlijk van smaak
- Gesneden van Iers rund
- Deze biefstuk heeft een fijne draad en zit qua malsheid tussen de kogelbiefstuk en tournedos in.
Certificaat

Zijlende biefstuk bereiden
Bereid de perfecte zijlende biefstuk met onze handige tips! Begin met het op kamertemperatuur laten komen van het vlees, zodat het gelijkmatig gaart. Verwarm vervolgens een koekenpan op hoog vuur en voeg een scheutje olie toe. Bestrooi de biefstuk aan beide kanten royaal met peper en zout. Leg de biefstuk in de hete pan en bak hem 2-3 minuten aan elke kant voor een medium-rare resultaat. Wil je liever medium? Bak dan nog 1-2 minuten extra per kant.
Haal de biefstuk uit de pan en laat hem even rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen zich kunnen verspreiden. Snijd het vlees vervolgens in dunne plakjes tegen de draad in voor optimale malsheid. Serveer met jouw favoriete bijgerechten, zoals gebakken aardappelen en gegrilde groenten.
Met deze eenvoudige stappen geniet je binnen no-time van een heerlijke zijlende biefstuk. Eet smakelijk!
  *Bezorgtijden
Als je vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf jouw gewenste leverdatum aangeven.
  Leveringen & Bezorgdagen
Onze producten worden ’s ochtends in eigen slagerij bereid en vervolgens ’s avonds bij u bezorgd. We bewaken het gehele proces van bereiding tot bezorging. Daarom kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen:
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Bereid de perfecte zijlende biefstuk met onze handige tips! Begin met het op kamertemperatuur laten komen van het vlees, zodat het gelijkmatig gaart. Verwarm vervolgens een koekenpan op hoog vuur en voeg een scheutje olie toe. Bestrooi de biefstuk aan beide kanten royaal met peper en zout. Leg de biefstuk in de hete pan en bak hem 2-3 minuten aan elke kant voor een medium-rare resultaat. Wil je liever medium? Bak dan nog 1-2 minuten extra per kant.
Haal de biefstuk uit de pan en laat hem even rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen zich kunnen verspreiden. Snijd het vlees vervolgens in dunne plakjes tegen de draad in voor optimale malsheid. Serveer met jouw favoriete bijgerechten, zoals gebakken aardappelen en gegrilde groenten.
Met deze eenvoudige stappen geniet je binnen no-time van een heerlijke zijlende biefstuk. Eet smakelijk!
Kerntemperatuur
Zijlende biefstuk bereiden
Bereid de perfecte zijlende biefstuk met onze handige tips! Begin met het op kamertemperatuur laten komen van het vlees, zodat het gelijkmatig gaart. Verwarm vervolgens een koekenpan op hoog vuur en voeg een scheutje olie toe. Bestrooi de biefstuk aan beide kanten royaal met peper en zout. Leg de biefstuk in de hete pan en bak hem 2-3 minuten aan elke kant voor een medium-rare resultaat. Wil je liever medium? Bak dan nog 1-2 minuten extra per kant.
Haal de biefstuk uit de pan en laat hem even rusten onder aluminiumfolie, zodat de sappen zich kunnen verspreiden. Snijd het vlees vervolgens in dunne plakjes tegen de draad in voor optimale malsheid. Serveer met jouw favoriete bijgerechten, zoals gebakken aardappelen en gegrilde groenten.
Met deze eenvoudige stappen geniet je binnen no-time van een heerlijke zijlende biefstuk. Eet smakelijk!
Levering & bezorgtijden
| Maandag besteld | = dinsdag geleverd |
| Dinsdag besteld | = woensdag geleverd |
| Woensdag besteld | = donderdag geleverd |
| Donderdag besteld | = vrijdag geleverd |
| Vrijdag besteld | = maandag geleverd |
| Zaterdag besteld | = maandag geleverd |
| Zondag besteld | = maandag geleverd |
Reviews (1)
Ook erg lekker
Gerelateerde producten
Waarom Bollensteak?
EIGEN TRANSPORT
Onze eigen chauffeurs bezorgen de bestellingen met gekoeld transport.
ONTVANG UW VLEES IN PERFECTE CONDITIE
Het vlees wordt vers gekoeld of diepgevroren bij u bezorgd. Bij ontvangst kunt u de producten bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
HOGE KWALITEIT
Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.
SNELLE LEVERING
Besteld voor 23:59 = volgende (werk)dag in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de avond.











